דרישות לקידום לפרופ' מן המניין בפקולטה לרפואה באוניברסיטת ת"א
- להעלאה בדרגה: על המועמד להוסיף לפחות 20 מאמרים בעיתונות מדעית מבוקרת (Peer Review) בעלת Impact Factor מאז המינוי הקודם, ולהיות מחבר ראשון או אחרון בעשרה מתוכם לפחות. בנוסף, חמישה מהמאמרים שבהם המועמד מחבר ראשון או אחרון צריכים להתפרסם בכתבי עת הממוקמים ברבע העליון (Q1) של רשימת כתבי העת בתחום.
- מרב הפרסומים של המועמד מהשנים האחרונות צריכים להיות פרי מחקר עקבי וממוקד.
- על המועמד להוכיח פיתוח תחום עניין מחקרי עקבי בעל הכרה בין-לאומית.
השתתפות פעילה בכנסים: על המועמד להציג מאמרים כמחבר ראשון בכנסים בין-לאומיים בארץ ובחו"ל בחמש השנים שקדמו לבקשת המינוי. סדנאות, קורסים וכנסים אד הוק אינם נחשבים לצורך זה. בנוסף, על המועמד להשתתף בהרצאות מוזמנות בכנסים בין-לאומיים בחו"ל, כולל כנסים של אגודות או חברות בין-לאומיות הנערכים בארץ.
הכרה בין-לאומית: על המועמד לקבל הכרה בין-לאומית על איכות עבודתו האקדמית כגון: Reviewer למאמרים בעיתונות בין-לאומית, חבר מערכת כתב עת מדעי בין-לאומי, חבר ועד של אגודה מקצועית בין-לאומית, מרצה מוזמן בכנסים בין-לאומיים ובעל מינוי אורח באוניברסיטאות ומכוני מחקר בחו"ל.
הוראה: על המועמד להיות פעיל בהוראה ובעל הערכות הוראה טובות בשנים שקדמו להגשת המועמדות למינוי.
מענקי מחקר: על המועמד להיות שותף כ-Senior Investigator לקבלת מענקי מחקר תחרותיים ממקורות חוץ-אוניברסיטאיים.
אגודות וועדות מקצועיות: על המועמד להיות חבר באגודות מקצועיות בארץ ובחו"ל ופעיל במסגרת ועדות מקצועיות לאומיות ובין-לאומיות.
תרומה לפקולטה: על המועמד להדריך עבודות גמר של סטודנטים לרפואה ו/או להדריך רופאים במסגרת מדעי יסוד או דוקטורט. בנוסף עליו להעניק תרומה מקצועית ולהשתתף בפעילות אקדמית עקבית בפקולטה לרפואה.