תפריט נגישות


מידע הצהרת נגישות
תצוגת צבעי האתר (* בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה סגירה

עוגת שוקולד לבן ללא גלוטן


2 תבניות אינגליש קייק או תבנית קוגלהוף 20

מצרכים:
4 ביצים מופרדות
שקית סוכר וניל
4 כפות שמן
1/4 כוס חלב/מים
100 גרם שוקולד לבן
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח לעוגות (נטול גלוטן)
1/2 כוס קורנפלור
1/2 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה:
 מערבבים חלמונים, סוכר וניל, שמן וחלב.
 ממיסים את השוקולד ומוסיפים לתערובת החלמונים.
 בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים והמלח ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
מנפים את הקמח ומוסיפים לבלילת החלמונים והשוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה 
ומוסיפים את קציפת החלבונים.
מקפלים בעדינות  את התערובת  ויוצקים לתבניות. 
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ואופים 30 דקות עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.