תפריט נגישות


מידע הצהרת נגישות
תצוגת צבעי האתר (* בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה סגירה

שיבא ברשימת ההתמחויות הטובות בעולם: בקרדיולוגיה, בגסטרואנטרולוגיה ובנוירוכירורגיה

נבחרו על ידי המגזין היוקרתי Newsweek

14-09-2022

הישגים מרשימים למרכז הלב, מערך הנוירוכירורגיה והמכון לגסטרואנטרולוגיה של שיבא שנבחרו לרשימת בתי החולים הטובים בעולם לפי התמחות רפואית לשנת 2023 על ידי המגזין היוקרתי Newsweek.

מערך הנוירוכירורגיה של שיבא נמצא במקום ה-42, וזו הנציגות הישראלית היחידה בהתמחות זו; מרכז הלב בשיבא נבחר בפעם השלישית ברציפות כמצטיין בתחום הקרדיולוגיה. מרכז הלב הוא הראשון מישראל ברשימה והיחיד שנבחר ב-50 המקומות הראשונים (44); מכון גסטרואנטרולוגיה נמצא במקום ה-44, וגם הוא הנציגות הישראלית היחידה בהתמחות זו.

פרופ' יצחק קרייס, מנהל המרכז הרפואי שיבא: "מדובר בשרשרת הישגים בינלאומית מרשימה המשקפת את המצוינות המקצועית והאנושית במרכז הרפואי שיבא, שמוביל שנה אחר שנה במדדים מקומיים ועולמיים כאחד


ד"ר זיבלי. "שנים של השקעה"

ד"ר ציון זיבלי, מנהל המערך הנוירוכירורגי בשיבא, אמר כי "שנים של השקעה בפיתוח, מחקר ויישום של טכנולוגיות פורצות דרך ביססו את המערך הנוירוכירורגי בשיבא כמרכז מצוינות אקדמי המעניק את המיטב שיש לרפואת המוח ועמוד השדרה להציע ובסטנדרטים הגבוהים בעולם. השימוש בטכנולוגיה מתקדמת בשילוב תת-התמחויות מגוונות מאפשר לנו לתת מענה למקרים המורכבים ביותר ולהעניק תקווה למטופלינו". 
 


פרופ' שגב: מיישמים טכנולוגיות חדשות"

פרופ' עמית שגב, מנהל המערך הקרדיולוגי: "אנו מיישמים טכנולוגיות חדשות כגון שימוש במערכות מיפוי חדשניות באבלציות, השתלה צנתורית של מסתם מיטראלי, תיקון בצנתור של מסתם טריקוספידאלי ועוד. אני גאה להיות חלק מהמערך הקרדיולוגי וממרכז הלב של שיבא". 

פרופ' אהוד רענני, מנהל מרכז הלב, חזה וכלי דם בשיבא: "ההישג של מערך הקרדיולוגיה מעיד על המצוינות של שיבא בתחום רפואת הלב בכלל והקרדיולוגיה בפרט. מרכז הלב מושתת על מולטי-דיסציפלינאריות ואינטגרטיביות כדי שנוכל לתת למטופלים את רפואת הלב הטובה בעולם, לצד ההצטיינות המקצועית".
 


פרופ' בן-חורין. "חלוצים ברמה בינלאומית"

פרופ' שומרון בן-חורין, מנהל מכון הגסטרו בשיבא: "מכון הגסטרו בשיבא הוא מוקד ידע עולמי בתחומים רבים וחלוץ ברמה הבינלאומית בהטמעת בינה מלאכותית בפרוצדורות ובשימוש טכנולוגיות דימותיות, מעבדתיות ואנדוסקופיות מתקדמות שמאפשרות לקצר את משך הטיפול, לחסוך מן המטופלים פרוצדורות שבעבר נדרשו ולנטר את מדדיהם מרחוק".